ECHIPAMENT

Echipamentul pus la dispozite de Alien Paintball este format din:

  • 40 casti cu lentile anti-aburire.
  • 40  markere Tippmann 98 Custom A.C.T.
  • 80 butelii de  CO2.
  • 70 costume camuflaj impermeabile.

Pentru o desfasurare cat mai realista a jocului de paintball in padure (woodland) am ales acest tip de echipament, astfel incat jucatorul sa fie in deplina siguranta si sa beneficieze de confort maxim.

Toate echipamentele disponibile pentru inchiriere sunt curatate si dezinfectate dupa fiecare utilizare! Standardele noastre sunt foarte ridicate deoarece dorim ca experienta ta sa fie, cu adevarat, unica!

LOADER-ul este “depozitul” de bile al jucatorului, capacitatea acestuia fiind de max. 200 de bile.Paintball in traducere libera inseamna bila cu vopsea. O bila cu vopsea reprezinta o capsula rotunda si subtire de gelatina avand in interiorul ei un lichid colorat. Continutul capsulei este non-toxic fiind solubil in apa si biodegradabil. Calitatea bilelor variaza in functie de producator. Bilele sunt colorate si atunci cand un jucator este marcat (impuscat) cu o astfel de bila, se va forma pe echipamentul acestuia o pata de vopsea, indicand ca respectivul este eliminat din joc.

MASCA, componenta a echipamentului de Paintball indispensabila pe parcursul jocului, protejeaza capul, fata si ochii. Realizata din plastic dur confera siguranta jucatorului. Mastile sunt special alese pentru a fi atat comode dar în acelaşi timp sa ofere si protectie maxima pentru jucator. Sistemul cu geam dublu “Thermal” al mastilor folosite micsoreaza sansele ca acestea să se aburească în timpul jocului oferind jucătorilor vizibilitate maxima.

Atentie!

In timpul partidei de paintball masca se indeparteaza doar in afara incintei de joc!