REGULAMENT

 1. Certific varsta minima de 14 ani, pe care o dovedesc prin act de identitate (pentru < 14 ani, vezi paragraful 7).
 1. Sunt de acord ca pozele, înregistrarile video, comentariile, rezultatele jocurilor etc. sa fie folosite in scopuri promotionale.
 1. Sunt constient ca echipamentul de protectie pentru ochi se poate aburi, incetosa sau murdari si sunt de acord cu faptul ca acesti ochelari de protectie vor trebui purtati în permanenta pe teren si nu ii voi îndeparta sub nici un motiv, în nici o zona unde pot fi lovit de bilele cu vopsea.
 1. Inteleg ca daca nu port echipamentul sau il port defectuos si nu imi protejeaza corpul, pot suferi accidente. Sunt constient ca este responsabilitatea mea sa port ochelarii de protectie si imi asum raspunderea consecintelor in cazuri contrare. Purtarea echipamentului de protectie este atat responsabilitatea, cat si obligatia fiecarui jucator.
 1. In conformitate cu specificul jocului, terenul a fost special amenajat astfel incat sa imite teatrul unor operatii militare, ceea ce presupune asumarea riscului si raspunderii individuale a jucatorului pentru orice accidentare datorata terenului.
 1. Reprezentantii Alien Paintball au obligatia de a prezenta regulamentul, terenul si echipamentul de joc, fiind astfel exonerati de orice responsabilitate cauzata de o eventuala accidentare a jucatorului ce a luat la cunostinta sub semnatura de instructajul efectuat.
 1. Persoanele sub 14 ani trebuie insotite de un parinte sau tutore legal care isi asuma responsabilitatea, sub semnatura, pentru jucatorul minor, conform acestui regulament.
 1. In cazul în care jucatorul aduce stricaciuni sau pierderi echipamentului pus la dispozitie (masca, ansamblu arma, combinezon, vesta, manusi etc.) el este obligat sa plateasca dupa cum urmeaza:
 • echipament: masca 67 EUR;
 • ansamblu arma 280 EUR; pusca 220 EUR; butelie CO2 50 EUR; încarcator 6 EUR;
 • combinezon 45 EUR;
 • lentile masca 30 EUR,
 • vesta 45 EUR
 1. In cazul în care jucatorul face modificari la reglajele de presiune ale armei se percepe o amenda de 100 RON (fiecare jucator poate cere oprirea jocului, în orice moment, pentru verificarea presiunii armelor de catre organizatori).
 1. Este interzisa tragerea asupra adversarului aflat la o distanta mai mica de 7 metri.
 1. Este interzisa tragerea intentionata asupra persoanelor sau obiectelor care nu se afla în incinta terenului de joc. Nerespectarea aceste reguli duce la intreruperea definitiva a jocului si la sanctionarea jucatorului.
 1. Este interzisa introducerea bauturilor de orice tip pe teren.
 1. Este interzis accesul in terenul de joc al persoanelor aflate in stare de ebrietate.
 1. Nu se accepta intrarea in teren cu alte bile in afara celor cumparate de la organizatori.
 1. Nu se introduc in incarcator bilele cazute pe jos. In cazul blocarii armelor datorita introducerii bilelor degradate, jucatorul este scos de pe teren, indiferent de numarul bilelor consumate pana in acel moment.
 1. Jucatorul este de acord sa practice acest joc potrivit regulilor care i-au fost explicate si sa urmeze indicatiile organizatorilor. In cazul in care observa orice actiune neobisnuita sau suspecta in timpul jocului jucatorul are obligatia sa o aduca la cunostinta organizatorilor.
 1. Conducerea Alien Paintball isi rezerva dreptul de a selecta clientela si de a permite accesul in incinta terenului de paintball.

Incalcarea oricarui paragraf al prezentului regulament poate duce la excluderea imediata a jucatorului care se face vinovat.

Valorile exprimate în EUR contin T.V.A. si vor fi calculate în lei la cursul BNR al zilei.