Tir cu Arcul

arc

 

Din vechi timpuri trasul cu arcul a fost in indeletnicire placuta, pentru mancare, aparare si apoi pentru relaxare. In activitatea “tir cu arcul”, tragem doar la tinta intr-un concurs desfasurat intre participanti. Folosim arcuri de competitii Recurve si sageti din fibra de sticla. De aceea, participantii vor fii incantati de folosirea unor arcuri si sageti de ultima generatie, solicitati sa se concetreze si sa nimereasca tinta aflata la zeci de metrii.

Despre Tirul cu arcul
Vom monta tintele la o distanta de peste 10 metrii si fiecare participant va trage cu sagetile la tinta. Activitatea este relaxanta, necesita doar concentrare. Sagetile si arcurile sunt confectionate din lemn si materiale clasice: piele, pene de gasca, varfuri de metal. In functie de numarul de sageti per persoana, se vor face trageri cu arcuri mai slabe sau mai tari, participantii facand la final diferenta intre arcuri.

Recomandam un minim de 20 sageti/participant, in cadrul activitatii de tir cu arcul.

Echipament de protectie: manusi pentru ambele maini, protectie antebrat.

Zone de desfasurare tir cu arcul: 

Padurea Hoia – Taietura Turcului sau locatia clientului!

Cum se desfasoara
Participantilor li se face un instructaj de folosire a arcurilor si sagetilor, a echipamentul de protectie si le sunt explicate regulile jocului.

Scopurile jocului
Tragere la tinta folosind arcuri si sageti reale, concentrarea participantilor.

Tarif tir cu arcul:  20 lei / persoana / tragere cu pachet de 20 sageti.

Inchirierea echipamentului este inclusa in pret.